Loading...
Retour


Van gedachten veranderd?geslachten water

Retour

Als je aankoop geen goede match is, mag je het binnen de zichttermijn van 14 dagen naar ons terugsturen. Deze bedenktijd gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt. Wil je je aankoop retourneren? Gebruik de fles(sen) dan niet, dit in verband met hygiëne (niet vullen of uit drinken).

Stuur je aankoop terug naar:
Hydranome®
Groenhoedenveem 63
1019HM Amsterdam

Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar ons zijn voor eigen rekening. Je kunt met korting een retourlabel maken op de site van PostNL. Dit doe je via de track-en-trace code die je eerder van ons hebt ontvangen. Onderaan jouw pagina staat een link waarmee je dit eenvoudig kunt doen. Je kunt na overleg een retourzending ook bij ons afgeven (Amsterdam).

We adviseren om bij het retourneren gebruik te maken van de originele verpakking waarin je de aankoop hebt ontvangen. Dan blijft deze goed beschermd.

Na ontvangst, beoordelen we of de aankoop nog in nieuwstaat en ongebruikt is. Is alles in orde? Dan staat je geld met een paar werkdagen weer op je rekening. Je ontvang het aankoopbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten die je aan ons hebt betaald. We streven ernaar om retourzendingen binnen 5 werkdagen na ontvangst af te handelen.

Bestel je drie of meer producten (gratis verzenden) en retourneer je er vervolgens een aantal? Dan tellen we het aantal producten dat je behoudt en brengen we de verzendkosten voor dit aantal in rekening (3,95 euro bij 1 of 2 producten, bij 3 of meer geen verzendkosten).

We werken volgens de richtlijn: 'Kopen op afstand' zoals opgesteld door ConsuWijzer, onderdeel van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Lees hier meer.

Tip: Bewaar je verzendbewijs. Daarmee is je zending te traceren mocht er iets misgaan.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte. Ontvang wetenswaardigheden over gezond drinken, acties en introducties.