Loading...


Hydranome App


HYDRANOME®: APP

Vergeet je water te drinken? Gebruik dan onze gratis App. Deze herinnert je regelmatig een paar slokken te nemen. Hiermee voorkom je dat je dorst krijgt.

Bij dorst neemt ook je lichaamstemperatuur licht toe. Je wilt dan graag afkoelen en de verleiding is groot om een koude frisdrank te nemen. Maar deze zit vol suiker en je bent aan het snoepen terwijl je je dorst wilt lessen. Frisdrank is een voorname veroorzaker van tandbederf (cariës), overgewicht, diabetes II en een aantal hart- en vaatziekten.

Met grote regelmaat een paar slokken water is de beste opbouw naar gezond drinken.

In de app stel je zelf in hoe vaak je een herinnering wilt ontvangen en je verzamelt, net als met de fles, gedurende de dag stippen. Daarnaast kun je je voortgang delen met vrienden. Wat is er tenslotte leuker dan samen aan een goed voornemen te werken? Het delen stimuleert enorm.

De App is gratis te downloaden in de Apple Store (iOS) en op Google Play (Android). Klik op een van de onderstaande logo's om deze winkels te bezoeken.

DOWNLOAD ONZE NIEUWE APP? Klik op een van de logo's.

download ios download android

Bij gezond drinken wacht je niet tot je dorst hebt.
Neem zeer regelmatig een paar slokken water.
Hydranome App


Klik op de afbeelding om te vergroten (nieuw venster).


Hydranome App


Maak je stippen vol.

Voor een optimale hydratatie vul je 's ochtends bij het opstaan de fles tot je niveau. Les dan je ochtenddorst en neem telkens een paar slokken water wanneer de app een melding en herinnering geeft. De app geeft pop-up berichten en eventueel een trilling met een kort geluid. Dit kun je zelf kiezen. Net als je starttijd.

De meldingen verschijnen zeer regelmatig. Je kunt dit zelf instellen, ieder kwartier, half uur, uur of om de twee uur. Wanneer je bij iedere melding een paar slokken water neemt, drink je zonder moeite voldoende water zoals aangegeven met het EFSA advies: vrouwen 1,6 liter en mannen 2,0 liter per dag.

Stipp® is de ideale combinatie van waterfles met app die de motivatie geven om voldoende en gezond te drinken. Proost!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte. Ontvang wetenswaardigheden over gezond drinken, acties en introducties.