Loading...


Hydranome App


Hydranome®: App

Vergeet je water te drinken? Gebruik dan onze gratis App. Je krijgt regelmatig berichtjes op je smartphone om een paar slokken te nemen. Zo werk je eenvoudig aan een gezonde routine.

Met grote regelmaat een paar slokken water is de beste opbouw naar gezond drinken.

In de app stel je in hoe vaak je een herinnering wilt ontvangen en je verzamelt, net als met de fles, gedurende de dag stippen. Daarnaast kun je je voortgang delen met vrienden. Wat is er tenslotte leuker dan samen aan een goed voornemen te werken?

Heb je een wearable als Samsung Galaxy Fit? De meldingen ontvang je dan niet alleen op je telefoon maar ook op je wearable. Deze voel je ook trillen waarmee je subtiel wordt herinnerd om weer een paar slokken te nemen. Hoe handig is dat?

De App is gratis te downloaden in de Apple Store (iOS) en op Google Play (Android). Klik op een van de onderstaande logo's om deze winkels te bezoeken.

DOWNLOAD ONZE APP? Klik op een van de logo's.

download ios download android

Bij gezond drinken wacht je niet tot je dorst hebt.
Neem zeer regelmatig een paar slokken water.
Hydranome App


Klik op de afbeelding om te vergroten (nieuw venster).


Hydranome App


Maak je stippen vol.

Voor een optimale hydratatie vul je bij het opstaan je fles. Les vervolgens je ochtend dorst en neem telkens een paar slokken water wanneer de app een melding en herinnering geeft.

Wanneer je bij iedere melding een paar slokken water neemt, drink je zonder moeite voldoende water zoals aangegeven met het EFSA advies: vrouwen 1,6 liter en mannen 2,0 liter per dag.

Stipp® is de ideale combinatie van waterfles met app die de motivatie geeft om voldoende en gezond te drinken. Proost!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte. Ontvang wetenswaardigheden over gezond drinken, acties en introducties.